Pinaattikeitto

Sulata kattilassa oivariini, sekoita siihen jauhot ja kiehauta.

Lisää maito kahdessa erässä koko ajan pohjaa myöten sekoittaen tasaiseksi.

Lisää pinaatti (pakastettu?), suola, sokeriripaus ja mausteet, ripaus valkopippuria ja ripaus muskottia.

Keitä miedolla lämmöllä noin 10 minuuttia välillä sekoitellen.

Nauti keitetyn kananmunan kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 254 grammaa

Eevalii60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maito, Punainen (ingman)400g256kcal12.8g19.2g14g0g
Vehnäjauho puolikarkea 15g52kcal1.5g10.5g0.2g0.5g
Oivariini, 60 (100g)15g83kcal0.2g0.2g9g0g
Pinaatti 75g10kcal1.2g0.3g0.2g1g
Suola, annos 3g1.5g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 1g4.1kcal0g1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1015g808kcal31.4g62.4g46.8g3g
Valittu annoskoko508g404kcal15.7g31.2g23.4g1.5g
Annoskoko puolitettuna254g202kcal7.9g15.6g11.7g0.8g
Arvot/100g100g80kcal3.1g6.1g4.6g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=272727