Pinaattikeitto

Sulata kattilassa oivariini, sekoita siihen jauhot ja kiehauta.

Lisää maito kahdessa erässä koko ajan pohjaa myöten sekoittaen tasaiseksi.

Lisää pinaatti (pakastettu?), suola, sokeriripaus ja mausteet, ripaus valkopippuria ja ripaus muskottia.

Keitä miedolla lämmöllä noin 10 minuuttia välillä sekoitellen.

Nauti keitetyn kananmunan kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 254 grammaa

Eevalii60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maito, Punainen (ingman)4004g2563kcal128.1g192.2g140.1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 150g515kcal15.3g105.1g1.8g5.3g
Oivariini, 60 (100g)150g826kcal1.5g1.5g90.1g0g
Pinaatti 751g100kcal12.2g3g2.3g9.8g
Suola, annos 3g15g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 10g41kcal0g10g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10160g8089kcal314.2g623.6g468.6g30.2g
Valittu annoskoko5080g4044kcal157.1g311.8g234.3g15.1g
Annoskoko puolitettuna2540g2022kcal78.6g155.9g117.2g7.6g
Arvot/100g100g80kcal3.1g6.1g4.6g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=272727