Pinaattikeitto

Sulata kattilassa oivariini, sekoita siihen jauhot ja kiehauta.

Lisää maito kahdessa erässä koko ajan pohjaa myöten sekoittaen tasaiseksi.

Lisää pinaatti (pakastettu?), suola, sokeriripaus ja mausteet, ripaus valkopippuria ja ripaus muskottia.

Keitä miedolla lämmöllä noin 10 minuuttia välillä sekoitellen.

Nauti keitetyn kananmunan kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 254 grammaa

Eevalii60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maito, Punainen (ingman)501g320kcal16g24g17.5g0g
Vehnäjauho puolikarkea 19g64kcal1.9g13.1g0.2g0.7g
Oivariini, 60 (100g)19g103kcal0.2g0.2g11.3g0g
Pinaatti 94g13kcal1.5g0.4g0.3g1.2g
Suola, annos 3g1.9g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 1.3g5.1kcal0g1.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1270g1011kcal39.2g77.8g58.6g3.8g
Valittu annoskoko635g506kcal19.6g38.9g29.3g1.9g
Annoskoko puolitettuna318g253kcal9.8g19.5g14.7g1g
Arvot/100g100g80kcal3.1g6.1g4.6g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=272727