Pinaattikeitto

Sulata kattilassa oivariini, sekoita siihen jauhot ja kiehauta.

Lisää maito kahdessa erässä koko ajan pohjaa myöten sekoittaen tasaiseksi.

Lisää pinaatti (pakastettu?), suola, sokeriripaus ja mausteet, ripaus valkopippuria ja ripaus muskottia.

Keitä miedolla lämmöllä noin 10 minuuttia välillä sekoitellen.

Nauti keitetyn kananmunan kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 254 grammaa

Eevalii60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maito, Punainen (ingman)601g384kcal19.2g28.8g21g0g
Vehnäjauho puolikarkea 23g77kcal2.3g15.8g0.3g0.8g
Oivariini, 60 (100g)23g124kcal0.2g0.2g13.5g0g
Pinaatti 113g15kcal1.8g0.5g0.3g1.5g
Suola, annos 3g2.3g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 1.5g6.1kcal0g1.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1524g1213kcal47g93.6g70.2g4.6g
Valittu annoskoko762g607kcal23.5g46.8g35.1g2.3g
Annoskoko puolitettuna381g303kcal11.8g23.4g17.6g1.2g
Arvot/100g100g80kcal3.1g6.1g4.6g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=272727