Pinaattikeitto

Sulata kattilassa oivariini, sekoita siihen jauhot ja kiehauta.

Lisää maito kahdessa erässä koko ajan pohjaa myöten sekoittaen tasaiseksi.

Lisää pinaatti (pakastettu?), suola, sokeriripaus ja mausteet, ripaus valkopippuria ja ripaus muskottia.

Keitä miedolla lämmöllä noin 10 minuuttia välillä sekoitellen.

Nauti keitetyn kananmunan kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 254 grammaa

Eevalii60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maito, Punainen (ingman)701g448kcal22.4g33.6g24.5g0g
Vehnäjauho puolikarkea 26g90kcal2.7g18.4g0.3g0.9g
Oivariini, 60 (100g)26g145kcal0.3g0.3g15.8g0g
Pinaatti 131g18kcal2.1g0.5g0.4g1.7g
Suola, annos 3g2.6g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 1.8g7.1kcal0g1.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1778g1415kcal55g109g82g5.2g
Valittu annoskoko889g708kcal27.5g54.5g41g2.6g
Annoskoko puolitettuna445g354kcal13.8g27.3g20.5g1.3g
Arvot/100g100g80kcal3.1g6.1g4.6g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=272727