Lihapullat a la Lindström

400 g paistijauhelihaa
3/4 dl kauraleseitä
1 rkl perunajauhoja
1 dl vettä
1 sipuli
1 rkl oliiviöljyä sipulien pehmentämiseen pannulla
1 tl suolaa (about, laitettu Herbamarea)
mustapippuria myllystä
90 g etikkapunajuuria hienonnettuina pieneksi
50 g maustekurkkuja hienonnettuina pieneksi
15 g kapriksia hienonnettuina pieneksi

Tehty pyöryköiksi ja paistettu uunissa 225 astetta, 30min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 196 grammaa

Merihevonen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha 10%100g170kcal20g0g10g0g
Kauralese 8g29kcal1.4g3.6g0.6g1.4g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 2.7g9kcal0g2.2g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 25g0kcal0g0g0g0g
Sipuli 20g5.9kcal0.2g0.9g0g0.3g
Oliiviöljy 2g18kcal0g0g2g0g
Etikkapunajuuri, Pirkka (720g)23g14kcal0.2g3.1g0.1g0.4g
Maustekurkku viipaleet FELIX Maku (Felix), annos 100g13g6kcal0.1g1.4g0g0g
Kapris etikkaliemessä, Figaro3.8g1.2kcal0.1g0.2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana392g506kcal44g22.8g25.4g4.4g
Valittu annoskoko196g253kcal22g11.4g12.7g2.2g
Annoskoko puolitettuna98g127kcal11g5.7g6.4g1.1g
Arvot/100g100g129kcal11.2g5.8g6.5g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=273004