Lihapullat a la Lindström

400 g paistijauhelihaa
3/4 dl kauraleseitä
1 rkl perunajauhoja
1 dl vettä
1 sipuli
1 rkl oliiviöljyä sipulien pehmentämiseen pannulla
1 tl suolaa (about, laitettu Herbamarea)
mustapippuria myllystä
90 g etikkapunajuuria hienonnettuina pieneksi
50 g maustekurkkuja hienonnettuina pieneksi
15 g kapriksia hienonnettuina pieneksi

Tehty pyöryköiksi ja paistettu uunissa 225 astetta, 30min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 196 grammaa

Merihevonen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha 10%200g340kcal40g0g20g0g
Kauralese 16g58kcal2.9g7.3g1.2g2.8g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 5.5g18kcal0g4.5g0g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 50g0kcal0g0g0g0g
Sipuli 39g12kcal0.5g1.9g0.1g0.7g
Oliiviöljy 4g35kcal0g0g4g0g
Etikkapunajuuri, Pirkka (720g)45g29kcal0.5g6.3g0.1g0.8g
Maustekurkku viipaleet FELIX Maku (Felix), annos 100g25g12kcal0.2g2.7g0g0g
Kapris etikkaliemessä, Figaro7.5g2.3kcal0.2g0.3g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana784g1013kcal88.6g46g50.8g9.2g
Valittu annoskoko392g506kcal44.3g23g25.4g4.6g
Annoskoko puolitettuna196g253kcal22.2g11.5g12.7g2.3g
Arvot/100g100g129kcal11.3g5.9g6.5g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=273004