Lihapullat a la Lindström

400 g paistijauhelihaa
3/4 dl kauraleseitä
1 rkl perunajauhoja
1 dl vettä
1 sipuli
1 rkl oliiviöljyä sipulien pehmentämiseen pannulla
1 tl suolaa (about, laitettu Herbamarea)
mustapippuria myllystä
90 g etikkapunajuuria hienonnettuina pieneksi
50 g maustekurkkuja hienonnettuina pieneksi
15 g kapriksia hienonnettuina pieneksi

Tehty pyöryköiksi ja paistettu uunissa 225 astetta, 30min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 196 grammaa

Merihevonen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha 10%300g510kcal60g0g30g0g
Kauralese 24g86kcal4.3g10.9g1.8g4.2g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 8.2g28kcal0g6.7g0g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 75g0kcal0g0g0g0g
Sipuli 59g18kcal0.7g2.8g0.1g1g
Oliiviöljy 6g53kcal0g0g6g0g
Etikkapunajuuri, Pirkka (720g)68g43kcal0.7g9.4g0.2g1.2g
Maustekurkku viipaleet FELIX Maku (Felix), annos 100g38g18kcal0.3g4.1g0.1g0g
Kapris etikkaliemessä, Figaro11g3.5kcal0.2g0.5g0.1g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1176g1519kcal132.4g68.8g76.6g13.8g
Valittu annoskoko588g760kcal66.2g34.4g38.3g6.9g
Annoskoko puolitettuna294g380kcal33.1g17.2g19.2g3.5g
Arvot/100g100g129kcal11.3g5.9g6.5g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=273004