Lihapullat a la Lindström

400 g paistijauhelihaa
3/4 dl kauraleseitä
1 rkl perunajauhoja
1 dl vettä
1 sipuli
1 rkl oliiviöljyä sipulien pehmentämiseen pannulla
1 tl suolaa (about, laitettu Herbamarea)
mustapippuria myllystä
90 g etikkapunajuuria hienonnettuina pieneksi
50 g maustekurkkuja hienonnettuina pieneksi
15 g kapriksia hienonnettuina pieneksi

Tehty pyöryköiksi ja paistettu uunissa 225 astetta, 30min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 196 grammaa

Merihevonen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha 10%50g85kcal10g0g5g0g
Kauralese 4g14kcal0.7g1.8g0.3g0.7g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 1.4g4.6kcal0g1.1g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 13g0kcal0g0g0g0g
Sipuli 10g2.9kcal0.1g0.5g0g0.2g
Oliiviöljy 1g8.8kcal0g0g1g0g
Etikkapunajuuri, Pirkka (720g)11g7.2kcal0.1g1.6g0g0.2g
Maustekurkku viipaleet FELIX Maku (Felix), annos 100g6.2g3kcal0g0.7g0g0g
Kapris etikkaliemessä, Figaro1.9g0.6kcal0g0.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana196g253kcal21.8g11.6g12.6g2.4g
Valittu annoskoko98g127kcal10.9g5.8g6.3g1.2g
Annoskoko puolitettuna49g63kcal5.5g2.9g3.2g0.6g
Arvot/100g100g129kcal11.1g5.9g6.4g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=273004