Kesäkurpitsa-papuvuoka

Pilko kesäkurpitsat ja paprikat kuutioiksi ja laita ne öljyllä voideltuun vuokaan.

Sekoita joukkoon valutetut ja huuhdotut pavut sekä tomaattimurska.

Lisää halutessasi esim.

Pirkka Provence-yrttimaustetta ja hieman herbamarea.

Ripottele päälle juustoraaste.

Paista 175 asteessa noin tunti.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 322 grammaa

Eevalii60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa350g60kcal1.4g8.8g2.1g2.5g
Paprika punainen 88g26kcal0.8g3.9g0.4g1.7g
Paprika keltainen 88g26kcal0.8g4.5g0.2g1.8g
Tomaattimurska, Pirkka, 500g292g102kcal4.7g20.1g0.3g4.1g
Ruskeat pavut suolaliemessä (Pirkka), annos 420g245g245kcal17.4g36.8g2.9g0g
Juustoraaste, pizzajuustoraaste (Rainbow), annos 175g58g239kcal14.6g1.2g19.9g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl5.8g53kcal0g0g5.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2254g1502kcal79.4g150.6g63.2g20.2g
Valittu annoskoko1127g751kcal39.7g75.3g31.6g10.1g
Annoskoko puolitettuna564g376kcal19.9g37.7g15.8g5.1g
Arvot/100g100g67kcal3.5g6.7g2.8g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=273193