Kesäkurpitsa-papuvuoka

Pilko kesäkurpitsat ja paprikat kuutioiksi ja laita ne öljyllä voideltuun vuokaan.

Sekoita joukkoon valutetut ja huuhdotut pavut sekä tomaattimurska.

Lisää halutessasi esim.

Pirkka Provence-yrttimaustetta ja hieman herbamarea.

Ripottele päälle juustoraaste.

Paista 175 asteessa noin tunti.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 322 grammaa

Eevalii60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa400g68kcal1.6g10g2.4g2.8g
Paprika punainen 100g29kcal0.9g4.5g0.4g1.9g
Paprika keltainen 100g30kcal0.9g5.1g0.2g2g
Tomaattimurska, Pirkka, 500g334g117kcal5.3g23g0.3g4.7g
Ruskeat pavut suolaliemessä (Pirkka), annos 420g280g280kcal19.9g42g3.4g0g
Juustoraaste, pizzajuustoraaste (Rainbow), annos 175g67g274kcal16.7g1.3g22.7g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl6.7g60kcal0g0g6.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2576g1717kcal90.6g171.8g72.2g22.8g
Valittu annoskoko1288g858kcal45.3g85.9g36.1g11.4g
Annoskoko puolitettuna644g429kcal22.7g43g18.1g5.7g
Arvot/100g100g67kcal3.5g6.7g2.8g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=273193