Kesäkurpitsa-papuvuoka

Pilko kesäkurpitsat ja paprikat kuutioiksi ja laita ne öljyllä voideltuun vuokaan.

Sekoita joukkoon valutetut ja huuhdotut pavut sekä tomaattimurska.

Lisää halutessasi esim.

Pirkka Provence-yrttimaustetta ja hieman herbamarea.

Ripottele päälle juustoraaste.

Paista 175 asteessa noin tunti.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 322 grammaa

Eevalii60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa451g77kcal1.8g11.3g2.7g3.2g
Paprika punainen 113g33kcal1.1g5.1g0.5g2.1g
Paprika keltainen 113g34kcal1.1g5.7g0.2g2.3g
Tomaattimurska, Pirkka, 500g375g131kcal6g25.9g0.4g5.3g
Ruskeat pavut suolaliemessä (Pirkka), annos 420g315g315kcal22.4g47.3g3.8g0g
Juustoraaste, pizzajuustoraaste (Rainbow), annos 175g75g308kcal18.8g1.5g25.5g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl7.5g68kcal0g0g7.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2898g1931kcal102.4g193.6g81.2g25.8g
Valittu annoskoko1449g966kcal51.2g96.8g40.6g12.9g
Annoskoko puolitettuna725g483kcal25.6g48.4g20.3g6.5g
Arvot/100g100g67kcal3.5g6.7g2.8g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=273193