Kesäkurpitsa-papuvuoka

Pilko kesäkurpitsat ja paprikat kuutioiksi ja laita ne öljyllä voideltuun vuokaan.

Sekoita joukkoon valutetut ja huuhdotut pavut sekä tomaattimurska.

Lisää halutessasi esim.

Pirkka Provence-yrttimaustetta ja hieman herbamarea.

Ripottele päälle juustoraaste.

Paista 175 asteessa noin tunti.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 322 grammaa

Eevalii60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa50g8.5kcal0.2g1.3g0.3g0.4g
Paprika punainen 13g3.7kcal0.1g0.6g0.1g0.2g
Paprika keltainen 13g3.8kcal0.1g0.6g0g0.3g
Tomaattimurska, Pirkka, 500g42g15kcal0.7g2.9g0g0.6g
Ruskeat pavut suolaliemessä (Pirkka), annos 420g35g35kcal2.5g5.3g0.4g0g
Juustoraaste, pizzajuustoraaste (Rainbow), annos 175g8.3g34kcal2.1g0.2g2.8g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.8g7.5kcal0g0g0.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana322g215kcal11.4g21.8g8.8g3g
Valittu annoskoko161g107kcal5.7g10.9g4.4g1.5g
Annoskoko puolitettuna81g54kcal2.9g5.5g2.2g0.8g
Arvot/100g100g67kcal3.5g6.8g2.7g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=273193