Kesäkurpitsa-papuvuoka

Pilko kesäkurpitsat ja paprikat kuutioiksi ja laita ne öljyllä voideltuun vuokaan.

Sekoita joukkoon valutetut ja huuhdotut pavut sekä tomaattimurska.

Lisää halutessasi esim.

Pirkka Provence-yrttimaustetta ja hieman herbamarea.

Ripottele päälle juustoraaste.

Paista 175 asteessa noin tunti.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 322 grammaa

Eevalii60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa501g85kcal2g12.5g3g3.5g
Paprika punainen 125g37kcal1.2g5.6g0.5g2.4g
Paprika keltainen 125g38kcal1.2g6.4g0.3g2.5g
Tomaattimurska, Pirkka, 500g417g146kcal6.7g28.8g0.4g5.8g
Ruskeat pavut suolaliemessä (Pirkka), annos 420g350g350kcal24.9g52.6g4.2g0g
Juustoraaste, pizzajuustoraaste (Rainbow), annos 175g83g342kcal20.9g1.7g28.4g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl8.3g75kcal0g0g8.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3220g2146kcal113.8g215.2g90.2g28.4g
Valittu annoskoko1610g1073kcal56.9g107.6g45.1g14.2g
Annoskoko puolitettuna805g537kcal28.5g53.8g22.6g7.1g
Arvot/100g100g67kcal3.5g6.7g2.8g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=273193