Kesäkurpitsa-papuvuoka

Pilko kesäkurpitsat ja paprikat kuutioiksi ja laita ne öljyllä voideltuun vuokaan.

Sekoita joukkoon valutetut ja huuhdotut pavut sekä tomaattimurska.

Lisää halutessasi esim.

Pirkka Provence-yrttimaustetta ja hieman herbamarea.

Ripottele päälle juustoraaste.

Paista 175 asteessa noin tunti.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 322 grammaa

Eevalii60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa701g119kcal2.8g17.5g4.2g4.9g
Paprika punainen 175g51kcal1.6g7.9g0.7g3.3g
Paprika keltainen 175g53kcal1.6g8.9g0.4g3.5g
Tomaattimurska, Pirkka, 500g584g204kcal9.3g40.3g0.6g8.2g
Ruskeat pavut suolaliemessä (Pirkka), annos 420g491g491kcal34.8g73.6g5.9g0g
Juustoraaste, pizzajuustoraaste (Rainbow), annos 175g117g479kcal29.2g2.3g39.7g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl12g105kcal0g0g11.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4508g3004kcal158.6g301g126.4g39.8g
Valittu annoskoko2254g1502kcal79.3g150.5g63.2g19.9g
Annoskoko puolitettuna1127g751kcal39.7g75.3g31.6g10g
Arvot/100g100g67kcal3.5g6.7g2.8g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=273193