Kesäkurpitsa-papuvuoka

Pilko kesäkurpitsat ja paprikat kuutioiksi ja laita ne öljyllä voideltuun vuokaan.

Sekoita joukkoon valutetut ja huuhdotut pavut sekä tomaattimurska.

Lisää halutessasi esim.

Pirkka Provence-yrttimaustetta ja hieman herbamarea.

Ripottele päälle juustoraaste.

Paista 175 asteessa noin tunti.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 322 grammaa

Eevalii60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa801g136kcal3.2g20g4.8g5.6g
Paprika punainen 200g59kcal1.9g9g0.8g3.8g
Paprika keltainen 200g60kcal1.9g10.2g0.4g4g
Tomaattimurska, Pirkka, 500g667g234kcal10.7g46g0.7g9.3g
Ruskeat pavut suolaliemessä (Pirkka), annos 420g561g561kcal39.8g84.1g6.7g0g
Juustoraaste, pizzajuustoraaste (Rainbow), annos 175g134g547kcal33.4g2.7g45.4g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl13g120kcal0g0g13.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5152g3433kcal181.8g344g144.2g45.4g
Valittu annoskoko2576g1717kcal90.9g172g72.1g22.7g
Annoskoko puolitettuna1288g858kcal45.5g86g36.1g11.4g
Arvot/100g100g67kcal3.5g6.7g2.8g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=273193