Kesäkurpitsa-papuvuoka

Pilko kesäkurpitsat ja paprikat kuutioiksi ja laita ne öljyllä voideltuun vuokaan.

Sekoita joukkoon valutetut ja huuhdotut pavut sekä tomaattimurska.

Lisää halutessasi esim.

Pirkka Provence-yrttimaustetta ja hieman herbamarea.

Ripottele päälle juustoraaste.

Paista 175 asteessa noin tunti.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 322 grammaa

Eevalii60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa901g153kcal3.6g22.5g5.4g6.3g
Paprika punainen 225g66kcal2.1g10.1g0.9g4.3g
Paprika keltainen 225g68kcal2.1g11.5g0.5g4.5g
Tomaattimurska, Pirkka, 500g751g263kcal12g51.8g0.8g10.5g
Ruskeat pavut suolaliemessä (Pirkka), annos 420g631g631kcal44.8g94.6g7.6g0g
Juustoraaste, pizzajuustoraaste (Rainbow), annos 175g150g616kcal37.5g3g51.1g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl15g135kcal0g0g15g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5796g3862kcal204.2g387g162.6g51.2g
Valittu annoskoko2898g1931kcal102.1g193.5g81.3g25.6g
Annoskoko puolitettuna1449g966kcal51.1g96.8g40.7g12.8g
Arvot/100g100g67kcal3.5g6.7g2.8g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=273193