Kesäkurpitsa-papuvuoka

Pilko kesäkurpitsat ja paprikat kuutioiksi ja laita ne öljyllä voideltuun vuokaan.

Sekoita joukkoon valutetut ja huuhdotut pavut sekä tomaattimurska.

Lisää halutessasi esim.

Pirkka Provence-yrttimaustetta ja hieman herbamarea.

Ripottele päälle juustoraaste.

Paista 175 asteessa noin tunti.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 322 grammaa

Eevalii60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa100g17kcal0.4g2.5g0.6g0.7g
Paprika punainen 25g7.3kcal0.2g1.1g0.1g0.5g
Paprika keltainen 25g7.5kcal0.2g1.3g0.1g0.5g
Tomaattimurska, Pirkka, 500g83g29kcal1.3g5.8g0.1g1.2g
Ruskeat pavut suolaliemessä (Pirkka), annos 420g70g70kcal5g10.5g0.8g0g
Juustoraaste, pizzajuustoraaste (Rainbow), annos 175g17g68kcal4.2g0.3g5.7g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl1.7g15kcal0g0g1.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana644g429kcal22.6g43g18.2g5.8g
Valittu annoskoko322g215kcal11.3g21.5g9.1g2.9g
Annoskoko puolitettuna161g107kcal5.7g10.8g4.6g1.5g
Arvot/100g100g67kcal3.5g6.7g2.8g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=273193