Kesäkurpitsa-papuvuoka

Pilko kesäkurpitsat ja paprikat kuutioiksi ja laita ne öljyllä voideltuun vuokaan.

Sekoita joukkoon valutetut ja huuhdotut pavut sekä tomaattimurska.

Lisää halutessasi esim.

Pirkka Provence-yrttimaustetta ja hieman herbamarea.

Ripottele päälle juustoraaste.

Paista 175 asteessa noin tunti.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 322 grammaa

Eevalii60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa1001g170kcal4g25g6g7g
Paprika punainen 250g73kcal2.4g11.3g1g4.8g
Paprika keltainen 250g75kcal2.4g12.8g0.5g5g
Tomaattimurska, Pirkka, 500g834g292kcal13.3g57.6g0.8g11.7g
Ruskeat pavut suolaliemessä (Pirkka), annos 420g701g701kcal49.8g105.1g8.4g0g
Juustoraaste, pizzajuustoraaste (Rainbow), annos 175g167g684kcal41.7g3.3g56.7g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl17g150kcal0g0g16.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6440g4292kcal227.2g430.2g180.2g57g
Valittu annoskoko3220g2146kcal113.6g215.1g90.1g28.5g
Annoskoko puolitettuna1610g1073kcal56.8g107.6g45.1g14.3g
Arvot/100g100g67kcal3.5g6.7g2.8g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=273193