Kesäkurpitsa-papuvuoka

Pilko kesäkurpitsat ja paprikat kuutioiksi ja laita ne öljyllä voideltuun vuokaan.

Sekoita joukkoon valutetut ja huuhdotut pavut sekä tomaattimurska.

Lisää halutessasi esim.

Pirkka Provence-yrttimaustetta ja hieman herbamarea.

Ripottele päälle juustoraaste.

Paista 175 asteessa noin tunti.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 322 grammaa

Eevalii60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa1200g204kcal4.8g30g7.2g8.4g
Paprika punainen 300g88kcal2.8g13.5g1.2g5.7g
Paprika keltainen 300g90kcal2.8g15.3g0.6g6g
Tomaattimurska, Pirkka, 500g1000g350kcal16g69g1g14g
Ruskeat pavut suolaliemessä (Pirkka), annos 420g840g840kcal59.6g126g10.1g0g
Juustoraaste, pizzajuustoraaste (Rainbow), annos 175g200g820kcal50g4g68g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl20g180kcal0g0g20g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7720g5144kcal272g515.6g216.2g68.2g
Valittu annoskoko3860g2572kcal136g257.8g108.1g34.1g
Annoskoko puolitettuna1930g1286kcal68g128.9g54.1g17.1g
Arvot/100g100g67kcal3.5g6.7g2.8g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=273193