Kesäkurpitsa-papuvuoka

Pilko kesäkurpitsat ja paprikat kuutioiksi ja laita ne öljyllä voideltuun vuokaan.

Sekoita joukkoon valutetut ja huuhdotut pavut sekä tomaattimurska.

Lisää halutessasi esim.

Pirkka Provence-yrttimaustetta ja hieman herbamarea.

Ripottele päälle juustoraaste.

Paista 175 asteessa noin tunti.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 322 grammaa

Eevalii60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa1201g204kcal4.8g30g7.2g8.4g
Paprika punainen 300g88kcal2.8g13.5g1.2g5.7g
Paprika keltainen 300g91kcal2.8g15.3g0.6g6g
Tomaattimurska, Pirkka, 500g1001g350kcal16g69.1g1g14g
Ruskeat pavut suolaliemessä (Pirkka), annos 420g841g841kcal59.7g126.1g10.1g0g
Juustoraaste, pizzajuustoraaste (Rainbow), annos 175g200g821kcal50.1g4g68.1g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl20g180kcal0g0g20g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7728g5150kcal272.4g516g216.4g68.2g
Valittu annoskoko3864g2575kcal136.2g258g108.2g34.1g
Annoskoko puolitettuna1932g1288kcal68.1g129g54.1g17.1g
Arvot/100g100g67kcal3.5g6.7g2.8g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=273193