Kesäkurpitsa-papuvuoka

Pilko kesäkurpitsat ja paprikat kuutioiksi ja laita ne öljyllä voideltuun vuokaan.

Sekoita joukkoon valutetut ja huuhdotut pavut sekä tomaattimurska.

Lisää halutessasi esim.

Pirkka Provence-yrttimaustetta ja hieman herbamarea.

Ripottele päälle juustoraaste.

Paista 175 asteessa noin tunti.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 322 grammaa

Eevalii60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa1402g238kcal5.6g35g8.4g9.8g
Paprika punainen 350g103kcal3.3g15.8g1.4g6.7g
Paprika keltainen 350g106kcal3.3g17.9g0.7g7g
Tomaattimurska, Pirkka, 500g1168g409kcal18.7g80.6g1.2g16.4g
Ruskeat pavut suolaliemessä (Pirkka), annos 420g981g981kcal69.7g147.2g11.8g0g
Juustoraaste, pizzajuustoraaste (Rainbow), annos 175g234g958kcal58.4g4.7g79.4g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl23g210kcal0g0g23.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9016g6008kcal318g602.4g252.6g79.8g
Valittu annoskoko4508g3004kcal159g301.2g126.3g39.9g
Annoskoko puolitettuna2254g1502kcal79.5g150.6g63.2g20g
Arvot/100g100g67kcal3.5g6.7g2.8g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=273193