Kesäkurpitsa-papuvuoka

Pilko kesäkurpitsat ja paprikat kuutioiksi ja laita ne öljyllä voideltuun vuokaan.

Sekoita joukkoon valutetut ja huuhdotut pavut sekä tomaattimurska.

Lisää halutessasi esim.

Pirkka Provence-yrttimaustetta ja hieman herbamarea.

Ripottele päälle juustoraaste.

Paista 175 asteessa noin tunti.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 322 grammaa

Eevalii60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa150g26kcal0.6g3.8g0.9g1.1g
Paprika punainen 38g11kcal0.4g1.7g0.2g0.7g
Paprika keltainen 38g11kcal0.4g1.9g0.1g0.8g
Tomaattimurska, Pirkka, 500g125g44kcal2g8.6g0.1g1.8g
Ruskeat pavut suolaliemessä (Pirkka), annos 420g105g105kcal7.5g15.8g1.3g0g
Juustoraaste, pizzajuustoraaste (Rainbow), annos 175g25g103kcal6.3g0.5g8.5g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl2.5g23kcal0g0g2.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana966g644kcal34.4g64.6g27.2g8.8g
Valittu annoskoko483g322kcal17.2g32.3g13.6g4.4g
Annoskoko puolitettuna242g161kcal8.6g16.2g6.8g2.2g
Arvot/100g100g67kcal3.6g6.7g2.8g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=273193