Kesäkurpitsa-papuvuoka

Pilko kesäkurpitsat ja paprikat kuutioiksi ja laita ne öljyllä voideltuun vuokaan.

Sekoita joukkoon valutetut ja huuhdotut pavut sekä tomaattimurska.

Lisää halutessasi esim.

Pirkka Provence-yrttimaustetta ja hieman herbamarea.

Ripottele päälle juustoraaste.

Paista 175 asteessa noin tunti.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 322 grammaa

Eevalii60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa1602g272kcal6.4g40g9.6g11.2g
Paprika punainen 400g117kcal3.8g18g1.6g7.6g
Paprika keltainen 400g121kcal3.8g20.4g0.8g8g
Tomaattimurska, Pirkka, 500g1335g467kcal21.4g92.1g1.3g18.7g
Ruskeat pavut suolaliemessä (Pirkka), annos 420g1121g1121kcal79.6g168.2g13.5g0g
Juustoraaste, pizzajuustoraaste (Rainbow), annos 175g267g1095kcal66.7g5.3g90.8g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl27g240kcal0g0g26.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10304g6866kcal363.4g688g288.6g91g
Valittu annoskoko5152g3433kcal181.7g344g144.3g45.5g
Annoskoko puolitettuna2576g1717kcal90.9g172g72.2g22.8g
Arvot/100g100g67kcal3.5g6.7g2.8g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=273193