Kesäkurpitsa-papuvuoka

Pilko kesäkurpitsat ja paprikat kuutioiksi ja laita ne öljyllä voideltuun vuokaan.

Sekoita joukkoon valutetut ja huuhdotut pavut sekä tomaattimurska.

Lisää halutessasi esim.

Pirkka Provence-yrttimaustetta ja hieman herbamarea.

Ripottele päälle juustoraaste.

Paista 175 asteessa noin tunti.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 322 grammaa

Eevalii60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa1802g306kcal7.2g45g10.8g12.6g
Paprika punainen 451g132kcal4.2g20.3g1.8g8.6g
Paprika keltainen 451g136kcal4.2g23g0.9g9g
Tomaattimurska, Pirkka, 500g1502g526kcal24g103.6g1.5g21g
Ruskeat pavut suolaliemessä (Pirkka), annos 420g1261g1261kcal89.6g189.2g15.1g0g
Juustoraaste, pizzajuustoraaste (Rainbow), annos 175g300g1231kcal75.1g6g102.1g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl30g270kcal0g0g30g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11592g7725kcal408.6g774.2g324.4g102.4g
Valittu annoskoko5796g3862kcal204.3g387.1g162.2g51.2g
Annoskoko puolitettuna2898g1931kcal102.2g193.6g81.1g25.6g
Arvot/100g100g67kcal3.5g6.7g2.8g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=273193