Kesäkurpitsa-papuvuoka

Pilko kesäkurpitsat ja paprikat kuutioiksi ja laita ne öljyllä voideltuun vuokaan.

Sekoita joukkoon valutetut ja huuhdotut pavut sekä tomaattimurska.

Lisää halutessasi esim.

Pirkka Provence-yrttimaustetta ja hieman herbamarea.

Ripottele päälle juustoraaste.

Paista 175 asteessa noin tunti.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 322 grammaa

Eevalii60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa200g34kcal0.8g5g1.2g1.4g
Paprika punainen 50g15kcal0.5g2.3g0.2g1g
Paprika keltainen 50g15kcal0.5g2.6g0.1g1g
Tomaattimurska, Pirkka, 500g167g58kcal2.7g11.5g0.2g2.3g
Ruskeat pavut suolaliemessä (Pirkka), annos 420g140g140kcal10g21g1.7g0g
Juustoraaste, pizzajuustoraaste (Rainbow), annos 175g33g137kcal8.3g0.7g11.3g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl3.3g30kcal0g0g3.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1288g858kcal45.6g86.2g36g11.4g
Valittu annoskoko644g429kcal22.8g43.1g18g5.7g
Annoskoko puolitettuna322g215kcal11.4g21.6g9g2.9g
Arvot/100g100g67kcal3.5g6.7g2.8g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=273193