Kesäkurpitsa-papuvuoka

Pilko kesäkurpitsat ja paprikat kuutioiksi ja laita ne öljyllä voideltuun vuokaan.

Sekoita joukkoon valutetut ja huuhdotut pavut sekä tomaattimurska.

Lisää halutessasi esim.

Pirkka Provence-yrttimaustetta ja hieman herbamarea.

Ripottele päälle juustoraaste.

Paista 175 asteessa noin tunti.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 322 grammaa

Eevalii60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa2002g340kcal8g50.1g12g14g
Paprika punainen 501g147kcal4.7g22.5g2g9.5g
Paprika keltainen 501g151kcal4.7g25.5g1g10g
Tomaattimurska, Pirkka, 500g1668g584kcal26.7g115.1g1.7g23.4g
Ruskeat pavut suolaliemessä (Pirkka), annos 420g1402g1402kcal99.5g210.2g16.8g0g
Juustoraaste, pizzajuustoraaste (Rainbow), annos 175g334g1368kcal83.4g6.7g113.5g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl33g300kcal0g0g33.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12880g8583kcal454g860.2g360.8g113.8g
Valittu annoskoko6440g4292kcal227g430.1g180.4g56.9g
Annoskoko puolitettuna3220g2146kcal113.5g215.1g90.2g28.5g
Arvot/100g100g67kcal3.5g6.7g2.8g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=273193