Kesäkurpitsa-papuvuoka

Pilko kesäkurpitsat ja paprikat kuutioiksi ja laita ne öljyllä voideltuun vuokaan.

Sekoita joukkoon valutetut ja huuhdotut pavut sekä tomaattimurska.

Lisää halutessasi esim.

Pirkka Provence-yrttimaustetta ja hieman herbamarea.

Ripottele päälle juustoraaste.

Paista 175 asteessa noin tunti.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 322 grammaa

Eevalii60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa2400g408kcal9.6g60g14.4g16.8g
Paprika punainen 600g176kcal5.6g27g2.4g11.4g
Paprika keltainen 600g181kcal5.6g30.6g1.2g12g
Tomaattimurska, Pirkka, 500g2000g700kcal32g138g2g28g
Ruskeat pavut suolaliemessä (Pirkka), annos 420g1680g1680kcal119.3g252g20.2g0g
Juustoraaste, pizzajuustoraaste (Rainbow), annos 175g400g1640kcal100g8g136g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl40g360kcal0g0g40g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15440g10289kcal544.2g1031.2g432.4g136.4g
Valittu annoskoko7720g5144kcal272.1g515.6g216.2g68.2g
Annoskoko puolitettuna3860g2572kcal136.1g257.8g108.1g34.1g
Arvot/100g100g67kcal3.5g6.7g2.8g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=273193