Kesäkurpitsa-papuvuoka

Pilko kesäkurpitsat ja paprikat kuutioiksi ja laita ne öljyllä voideltuun vuokaan.

Sekoita joukkoon valutetut ja huuhdotut pavut sekä tomaattimurska.

Lisää halutessasi esim.

Pirkka Provence-yrttimaustetta ja hieman herbamarea.

Ripottele päälle juustoraaste.

Paista 175 asteessa noin tunti.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 322 grammaa

Eevalii60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa250g43kcal1g6.3g1.5g1.8g
Paprika punainen 63g18kcal0.6g2.8g0.3g1.2g
Paprika keltainen 63g19kcal0.6g3.2g0.1g1.3g
Tomaattimurska, Pirkka, 500g209g73kcal3.3g14.4g0.2g2.9g
Ruskeat pavut suolaliemessä (Pirkka), annos 420g175g175kcal12.4g26.3g2.1g0g
Juustoraaste, pizzajuustoraaste (Rainbow), annos 175g42g171kcal10.4g0.8g14.2g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl4.2g38kcal0g0g4.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1610g1073kcal56.6g107.6g45.2g14.4g
Valittu annoskoko805g536kcal28.3g53.8g22.6g7.2g
Annoskoko puolitettuna403g268kcal14.2g26.9g11.3g3.6g
Arvot/100g100g67kcal3.5g6.7g2.8g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=273193