Kesäkurpitsa-papuvuoka

Pilko kesäkurpitsat ja paprikat kuutioiksi ja laita ne öljyllä voideltuun vuokaan.

Sekoita joukkoon valutetut ja huuhdotut pavut sekä tomaattimurska.

Lisää halutessasi esim.

Pirkka Provence-yrttimaustetta ja hieman herbamarea.

Ripottele päälle juustoraaste.

Paista 175 asteessa noin tunti.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 322 grammaa

Eevalii60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa300g51kcal1.2g7.5g1.8g2.1g
Paprika punainen 75g22kcal0.7g3.4g0.3g1.4g
Paprika keltainen 75g23kcal0.7g3.8g0.2g1.5g
Tomaattimurska, Pirkka, 500g250g88kcal4g17.3g0.3g3.5g
Ruskeat pavut suolaliemessä (Pirkka), annos 420g210g210kcal14.9g31.5g2.5g0g
Juustoraaste, pizzajuustoraaste (Rainbow), annos 175g50g205kcal12.5g1g17g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl5g45kcal0g0g5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1932g1287kcal68g129g54.2g17g
Valittu annoskoko966g644kcal34g64.5g27.1g8.5g
Annoskoko puolitettuna483g322kcal17g32.3g13.6g4.3g
Arvot/100g100g67kcal3.5g6.7g2.8g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=273193