Kasvissosekeitto creme cuisinella

Kuori ja pilko vihannekset.

Keitä pehmeiksi.

Kaada neste pois ja soseuta.

Lisää vettä kunnes löystyy mieleiseksi.

Lisää creme cuisine ja mausta.

Kiehauta ja nauti.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 651 grammaa

Jenmarie12
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g1076g646kcal16.1g139.9g1.1g9.7g
Porkkana, keskikokoinen 65g922g258kcal5.5g54.9g1.8g23.1g
Sipuli (kuorittu)85g23kcal1.1g4.1g0.2g1.4g
Vesi, vesijohtovesi 7686g0kcal0g0g0g0g
Creme Bonjour Cuisine Valksip ja yrtit231g300kcal6.9g4.6g30g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g2453kcal59.2g407g66.2g68.4g
Valittu annoskoko10000g1227kcal29.6g203.5g33.1g34.2g
Annoskoko puolitettuna5000g613kcal14.8g101.8g16.6g17.1g
Arvot/100g100g12kcal0.3g2g0.3g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=273720