Kasvissosekeitto creme cuisinella

Kuori ja pilko vihannekset.

Keitä pehmeiksi.

Kaada neste pois ja soseuta.

Lisää vettä kunnes löystyy mieleiseksi.

Lisää creme cuisine ja mausta.

Kiehauta ja nauti.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 651 grammaa

Jenmarie12
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g210g126kcal3.2g27.3g0.2g1.9g
Porkkana, keskikokoinen 65g180g50kcal1.1g10.7g0.4g4.5g
Sipuli (kuorittu)17g4.5kcal0.2g0.8g0g0.3g
Vesi, vesijohtovesi 1501g0kcal0g0g0g0g
Creme Bonjour Cuisine Valksip ja yrtit45g59kcal1.4g0.9g5.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3906g479kcal11.8g79.4g13g13.4g
Valittu annoskoko1953g240kcal5.9g39.7g6.5g6.7g
Annoskoko puolitettuna977g120kcal3g19.9g3.3g3.4g
Arvot/100g100g12kcal0.3g2g0.3g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=273720