Kasvissosekeitto creme cuisinella

Kuori ja pilko vihannekset.

Keitä pehmeiksi.

Kaada neste pois ja soseuta.

Lisää vettä kunnes löystyy mieleiseksi.

Lisää creme cuisine ja mausta.

Kiehauta ja nauti.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 651 grammaa

Jenmarie12
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g280g168kcal4.2g36.4g0.3g2.5g
Porkkana, keskikokoinen 65g240g67kcal1.4g14.3g0.5g6g
Sipuli (kuorittu)22g5.9kcal0.3g1.1g0g0.4g
Vesi, vesijohtovesi 2002g0kcal0g0g0g0g
Creme Bonjour Cuisine Valksip ja yrtit60g78kcal1.8g1.2g7.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5208g639kcal15.4g106g17.2g17.8g
Valittu annoskoko2604g319kcal7.7g53g8.6g8.9g
Annoskoko puolitettuna1302g160kcal3.9g26.5g4.3g4.5g
Arvot/100g100g12kcal0.3g2g0.3g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=273720