Kasvissosekeitto creme cuisinella

Kuori ja pilko vihannekset.

Keitä pehmeiksi.

Kaada neste pois ja soseuta.

Lisää vettä kunnes löystyy mieleiseksi.

Lisää creme cuisine ja mausta.

Kiehauta ja nauti.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 651 grammaa

Jenmarie12
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g420g252kcal6.3g54.6g0.4g3.8g
Porkkana, keskikokoinen 65g360g101kcal2.2g21.4g0.7g9g
Sipuli (kuorittu)33g8.9kcal0.4g1.6g0.1g0.6g
Vesi, vesijohtovesi 3002g0kcal0g0g0g0g
Creme Bonjour Cuisine Valksip ja yrtit90g117kcal2.7g1.8g11.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7812g958kcal23.2g158.8g25.8g26.8g
Valittu annoskoko3906g479kcal11.6g79.4g12.9g13.4g
Annoskoko puolitettuna1953g240kcal5.8g39.7g6.5g6.7g
Arvot/100g100g12kcal0.3g2g0.3g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=273720