Kasvissosekeitto creme cuisinella

Kuori ja pilko vihannekset.

Keitä pehmeiksi.

Kaada neste pois ja soseuta.

Lisää vettä kunnes löystyy mieleiseksi.

Lisää creme cuisine ja mausta.

Kiehauta ja nauti.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 651 grammaa

Jenmarie12
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g490g294kcal7.4g63.7g0.5g4.4g
Porkkana, keskikokoinen 65g420g118kcal2.5g25g0.8g10.5g
Sipuli (kuorittu)39g10kcal0.5g1.8g0.1g0.7g
Vesi, vesijohtovesi 3503g0kcal0g0g0g0g
Creme Bonjour Cuisine Valksip ja yrtit105g137kcal3.2g2.1g13.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9114g1118kcal27.2g185.2g30.2g31.2g
Valittu annoskoko4557g559kcal13.6g92.6g15.1g15.6g
Annoskoko puolitettuna2279g280kcal6.8g46.3g7.6g7.8g
Arvot/100g100g12kcal0.3g2g0.3g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=273720