Kasvissosekeitto creme cuisinella

Kuori ja pilko vihannekset.

Keitä pehmeiksi.

Kaada neste pois ja soseuta.

Lisää vettä kunnes löystyy mieleiseksi.

Lisää creme cuisine ja mausta.

Kiehauta ja nauti.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 651 grammaa

Jenmarie12
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g560g336kcal8.4g72.9g0.6g5g
Porkkana, keskikokoinen 65g480g135kcal2.9g28.6g1g12g
Sipuli (kuorittu)44g12kcal0.6g2.1g0.1g0.7g
Vesi, vesijohtovesi 4003g0kcal0g0g0g0g
Creme Bonjour Cuisine Valksip ja yrtit120g156kcal3.6g2.4g15.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10416g1278kcal31g212g34.6g35.4g
Valittu annoskoko5208g639kcal15.5g106g17.3g17.7g
Annoskoko puolitettuna2604g319kcal7.8g53g8.7g8.9g
Arvot/100g100g12kcal0.3g2g0.3g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=273720