Kasvissosekeitto creme cuisinella

Kuori ja pilko vihannekset.

Keitä pehmeiksi.

Kaada neste pois ja soseuta.

Lisää vettä kunnes löystyy mieleiseksi.

Lisää creme cuisine ja mausta.

Kiehauta ja nauti.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 651 grammaa

Jenmarie12
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g631g378kcal9.5g82g0.6g5.7g
Porkkana, keskikokoinen 65g540g151kcal3.2g32.2g1.1g13.5g
Sipuli (kuorittu)50g13kcal0.6g2.4g0.1g0.8g
Vesi, vesijohtovesi 4504g0kcal0g0g0g0g
Creme Bonjour Cuisine Valksip ja yrtit135g176kcal4.1g2.7g17.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11718g1437kcal34.8g238.6g38.8g40g
Valittu annoskoko5859g719kcal17.4g119.3g19.4g20g
Annoskoko puolitettuna2930g359kcal8.7g59.7g9.7g10g
Arvot/100g100g12kcal0.3g2g0.3g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=273720