Kasvissosekeitto creme cuisinella

Kuori ja pilko vihannekset.

Keitä pehmeiksi.

Kaada neste pois ja soseuta.

Lisää vettä kunnes löystyy mieleiseksi.

Lisää creme cuisine ja mausta.

Kiehauta ja nauti.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 651 grammaa

Jenmarie12
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g70g42kcal1.1g9.1g0.1g0.6g
Porkkana, keskikokoinen 65g60g17kcal0.4g3.6g0.1g1.5g
Sipuli (kuorittu)5.5g1.5kcal0.1g0.3g0g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 500g0kcal0g0g0g0g
Creme Bonjour Cuisine Valksip ja yrtit15g20kcal0.5g0.3g2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1302g160kcal4.2g26.6g4.4g4.4g
Valittu annoskoko651g80kcal2.1g13.3g2.2g2.2g
Annoskoko puolitettuna326g40kcal1.1g6.7g1.1g1.1g
Arvot/100g100g12kcal0.3g2g0.3g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=273720