Perunajuustomunakas

Pilko sipuli ja peruna ja pyöräytä ne öljyssä pannulla.

Vatkaa munien rakenne rikki ja sekoita tilkka vettä.

Kaada munaseos kuumalle pannulle.

Kun on hieman hyytynyt, lisää tomaatit ja juusto.

Anna hautua miedolla lämmöllä kannen alla.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 275 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorineen, keitetty, suolaton 300g165kcal4.8g39.5g0.5g2.5g
Kananmuna kuoreton 440g628kcal55g1.3g45.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 40g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 28g248kcal0g0g28g0g
Tomaatti, aurinkokuivattu, öljyssä 120g273kcal6.1g21g16.9g7g
Gouda 30% (viipaleet) (X-tra), annos 15g60g216kcal13.8g0g18g0g
Sipuli (kuorittu)110g30kcal1.4g5.3g0.2g1.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2196g3118kcal162.2g134.2g217.4g22.8g
Valittu annoskoko1098g1559kcal81.1g67.1g108.7g11.4g
Annoskoko puolitettuna549g780kcal40.6g33.6g54.4g5.7g
Arvot/100g100g142kcal7.4g6.1g9.9g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=274675