Perunajuustomunakas

Pilko sipuli ja peruna ja pyöräytä ne öljyssä pannulla.

Vatkaa munien rakenne rikki ja sekoita tilkka vettä.

Kaada munaseos kuumalle pannulle.

Kun on hieman hyytynyt, lisää tomaatit ja juusto.

Anna hautua miedolla lämmöllä kannen alla.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 275 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorineen, keitetty, suolaton 301g165kcal4.8g39.6g0.5g2.6g
Kananmuna kuoreton 441g629kcal55.1g1.3g45.2g0g
Vesi, vesijohtovesi 40g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 28g248kcal0g0g28.1g0g
Tomaatti, aurinkokuivattu, öljyssä 120g273kcal6.1g21.1g16.9g7g
Gouda 30% (viipaleet) (X-tra), annos 15g60g216kcal13.8g0g18g0g
Sipuli (kuorittu)110g30kcal1.4g5.3g0.2g1.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2200g3124kcal162.4g134.6g217.8g23g
Valittu annoskoko1100g1562kcal81.2g67.3g108.9g11.5g
Annoskoko puolitettuna550g781kcal40.6g33.7g54.5g5.8g
Arvot/100g100g142kcal7.4g6.1g9.9g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=274675