Perunajuustomunakas

Pilko sipuli ja peruna ja pyöräytä ne öljyssä pannulla.

Vatkaa munien rakenne rikki ja sekoita tilkka vettä.

Kaada munaseos kuumalle pannulle.

Kun on hieman hyytynyt, lisää tomaatit ja juusto.

Anna hautua miedolla lämmöllä kannen alla.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 275 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorineen, keitetty, suolaton 38g21kcal0.6g5g0.1g0.3g
Kananmuna kuoreton 55g79kcal6.9g0.2g5.6g0g
Vesi, vesijohtovesi 5g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 3.5g31kcal0g0g3.5g0g
Tomaatti, aurinkokuivattu, öljyssä 15g34kcal0.8g2.6g2.1g0.9g
Gouda 30% (viipaleet) (X-tra), annos 15g7.5g27kcal1.7g0g2.3g0g
Sipuli (kuorittu)14g3.7kcal0.2g0.7g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana275g390kcal20.4g17g27.2g2.8g
Valittu annoskoko138g195kcal10.2g8.5g13.6g1.4g
Annoskoko puolitettuna69g98kcal5.1g4.3g6.8g0.7g
Arvot/100g100g142kcal7.4g6.2g9.9g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=274675