Perunajuustomunakas

Pilko sipuli ja peruna ja pyöräytä ne öljyssä pannulla.

Vatkaa munien rakenne rikki ja sekoita tilkka vettä.

Kaada munaseos kuumalle pannulle.

Kun on hieman hyytynyt, lisää tomaatit ja juusto.

Anna hautua miedolla lämmöllä kannen alla.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 275 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorineen, keitetty, suolaton 376g207kcal6g49.5g0.6g3.2g
Kananmuna kuoreton 551g786kcal68.9g1.7g56.5g0g
Vesi, vesijohtovesi 50g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 35g310kcal0g0g35.1g0g
Tomaatti, aurinkokuivattu, öljyssä 150g342kcal7.6g26.3g21.2g8.7g
Gouda 30% (viipaleet) (X-tra), annos 15g75g271kcal17.3g0g22.5g0g
Sipuli (kuorittu)138g37kcal1.8g6.6g0.3g2.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2750g3904kcal203.2g168.2g272.4g28.4g
Valittu annoskoko1375g1952kcal101.6g84.1g136.2g14.2g
Annoskoko puolitettuna688g976kcal50.8g42.1g68.1g7.1g
Arvot/100g100g142kcal7.4g6.1g9.9g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=274675