Perunajuustomunakas

Pilko sipuli ja peruna ja pyöräytä ne öljyssä pannulla.

Vatkaa munien rakenne rikki ja sekoita tilkka vettä.

Kaada munaseos kuumalle pannulle.

Kun on hieman hyytynyt, lisää tomaatit ja juusto.

Anna hautua miedolla lämmöllä kannen alla.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 275 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorineen, keitetty, suolaton 451g248kcal7.2g59.4g0.8g3.8g
Kananmuna kuoreton 661g943kcal82.7g2g67.8g0g
Vesi, vesijohtovesi 60g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 42g372kcal0g0g42.1g0g
Tomaatti, aurinkokuivattu, öljyssä 180g410kcal9.1g31.6g25.4g10.5g
Gouda 30% (viipaleet) (X-tra), annos 15g90g325kcal20.7g0g27g0g
Sipuli (kuorittu)165g45kcal2.1g7.9g0.3g2.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3300g4685kcal243.6g201.8g326.8g34.2g
Valittu annoskoko1650g2343kcal121.8g100.9g163.4g17.1g
Annoskoko puolitettuna825g1171kcal60.9g50.5g81.7g8.6g
Arvot/100g100g142kcal7.4g6.1g9.9g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=274675