Perunajuustomunakas

Pilko sipuli ja peruna ja pyöräytä ne öljyssä pannulla.

Vatkaa munien rakenne rikki ja sekoita tilkka vettä.

Kaada munaseos kuumalle pannulle.

Kun on hieman hyytynyt, lisää tomaatit ja juusto.

Anna hautua miedolla lämmöllä kannen alla.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 275 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorineen, keitetty, suolaton 526g289kcal8.4g69.3g0.9g4.5g
Kananmuna kuoreton 771g1100kcal96.4g2.3g79.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 70g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 49g434kcal0g0g49.1g0g
Tomaatti, aurinkokuivattu, öljyssä 210g478kcal10.6g36.9g29.6g12.2g
Gouda 30% (viipaleet) (X-tra), annos 15g105g379kcal24.2g0g31.6g0g
Sipuli (kuorittu)193g52kcal2.5g9.3g0.4g3.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3850g5466kcal284.2g235.6g381.4g40g
Valittu annoskoko1925g2733kcal142.1g117.8g190.7g20g
Annoskoko puolitettuna963g1367kcal71.1g58.9g95.4g10g
Arvot/100g100g142kcal7.4g6.1g9.9g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=274675