Perunajuustomunakas

Pilko sipuli ja peruna ja pyöräytä ne öljyssä pannulla.

Vatkaa munien rakenne rikki ja sekoita tilkka vettä.

Kaada munaseos kuumalle pannulle.

Kun on hieman hyytynyt, lisää tomaatit ja juusto.

Anna hautua miedolla lämmöllä kannen alla.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 275 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorineen, keitetty, suolaton 600g330kcal9.6g79.1g1g5.1g
Kananmuna kuoreton 880g1255kcal110g2.6g90.2g0g
Vesi, vesijohtovesi 80g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 56g495kcal0g0g56g0g
Tomaatti, aurinkokuivattu, öljyssä 240g546kcal12.1g42.1g33.8g13.9g
Gouda 30% (viipaleet) (X-tra), annos 15g120g432kcal27.6g0g36g0g
Sipuli (kuorittu)220g59kcal2.9g10.6g0.4g3.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4392g6235kcal324.4g268.8g434.8g45.4g
Valittu annoskoko2196g3118kcal162.2g134.4g217.4g22.7g
Annoskoko puolitettuna1098g1559kcal81.1g67.2g108.7g11.4g
Arvot/100g100g142kcal7.4g6.1g9.9g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=274675