Perunajuustomunakas

Pilko sipuli ja peruna ja pyöräytä ne öljyssä pannulla.

Vatkaa munien rakenne rikki ja sekoita tilkka vettä.

Kaada munaseos kuumalle pannulle.

Kun on hieman hyytynyt, lisää tomaatit ja juusto.

Anna hautua miedolla lämmöllä kannen alla.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 275 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorineen, keitetty, suolaton 601g331kcal9.6g79.2g1g5.1g
Kananmuna kuoreton 882g1258kcal110.2g2.6g90.4g0g
Vesi, vesijohtovesi 80g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 56g496kcal0g0g56.1g0g
Tomaatti, aurinkokuivattu, öljyssä 240g547kcal12.2g42.1g33.9g13.9g
Gouda 30% (viipaleet) (X-tra), annos 15g120g433kcal27.7g0g36.1g0g
Sipuli (kuorittu)220g60kcal2.9g10.6g0.4g3.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4400g6247kcal325.2g269g435.8g45.4g
Valittu annoskoko2200g3123kcal162.6g134.5g217.9g22.7g
Annoskoko puolitettuna1100g1562kcal81.3g67.3g109g11.4g
Arvot/100g100g142kcal7.4g6.1g9.9g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=274675