Perunajuustomunakas

Pilko sipuli ja peruna ja pyöräytä ne öljyssä pannulla.

Vatkaa munien rakenne rikki ja sekoita tilkka vettä.

Kaada munaseos kuumalle pannulle.

Kun on hieman hyytynyt, lisää tomaatit ja juusto.

Anna hautua miedolla lämmöllä kannen alla.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 275 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorineen, keitetty, suolaton 75g41kcal1.2g9.9g0.1g0.6g
Kananmuna kuoreton 110g157kcal13.8g0.3g11.3g0g
Vesi, vesijohtovesi 10g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 7g62kcal0g0g7g0g
Tomaatti, aurinkokuivattu, öljyssä 30g68kcal1.5g5.3g4.2g1.7g
Gouda 30% (viipaleet) (X-tra), annos 15g15g54kcal3.5g0g4.5g0g
Sipuli (kuorittu)28g7.4kcal0.4g1.3g0.1g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana550g781kcal40.8g33.6g54.4g5.6g
Valittu annoskoko275g390kcal20.4g16.8g27.2g2.8g
Annoskoko puolitettuna138g195kcal10.2g8.4g13.6g1.4g
Arvot/100g100g142kcal7.4g6.1g9.9g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=274675