Perunajuustomunakas

Pilko sipuli ja peruna ja pyöräytä ne öljyssä pannulla.

Vatkaa munien rakenne rikki ja sekoita tilkka vettä.

Kaada munaseos kuumalle pannulle.

Kun on hieman hyytynyt, lisää tomaatit ja juusto.

Anna hautua miedolla lämmöllä kannen alla.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 275 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorineen, keitetty, suolaton 751g413kcal12g99g1.3g6.4g
Kananmuna kuoreton 1102g1572kcal137.8g3.3g113g0g
Vesi, vesijohtovesi 100g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 70g620kcal0g0g70.1g0g
Tomaatti, aurinkokuivattu, öljyssä 301g683kcal15.2g52.7g42.3g17.4g
Gouda 30% (viipaleet) (X-tra), annos 15g150g541kcal34.6g0g45.1g0g
Sipuli (kuorittu)276g74kcal3.6g13.2g0.6g4.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5500g7809kcal406.4g336.4g544.8g57g
Valittu annoskoko2750g3904kcal203.2g168.2g272.4g28.5g
Annoskoko puolitettuna1375g1952kcal101.6g84.1g136.2g14.3g
Arvot/100g100g142kcal7.4g6.1g9.9g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=274675