Perunajuustomunakas

Pilko sipuli ja peruna ja pyöräytä ne öljyssä pannulla.

Vatkaa munien rakenne rikki ja sekoita tilkka vettä.

Kaada munaseos kuumalle pannulle.

Kun on hieman hyytynyt, lisää tomaatit ja juusto.

Anna hautua miedolla lämmöllä kannen alla.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 275 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorineen, keitetty, suolaton 902g496kcal14.4g118.8g1.5g7.7g
Kananmuna kuoreton 1322g1886kcal165.3g4g135.5g0g
Vesi, vesijohtovesi 120g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 84g744kcal0g0g84.2g0g
Tomaatti, aurinkokuivattu, öljyssä 361g820kcal18.2g63.2g50.8g20.9g
Gouda 30% (viipaleet) (X-tra), annos 15g180g649kcal41.5g0g54.1g0g
Sipuli (kuorittu)331g89kcal4.3g15.9g0.7g5.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6600g9370kcal487.4g403.8g653.6g68.4g
Valittu annoskoko3300g4685kcal243.7g201.9g326.8g34.2g
Annoskoko puolitettuna1650g2343kcal121.9g101g163.4g17.1g
Arvot/100g100g142kcal7.4g6.1g9.9g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=274675