Perunajuustomunakas

Pilko sipuli ja peruna ja pyöräytä ne öljyssä pannulla.

Vatkaa munien rakenne rikki ja sekoita tilkka vettä.

Kaada munaseos kuumalle pannulle.

Kun on hieman hyytynyt, lisää tomaatit ja juusto.

Anna hautua miedolla lämmöllä kannen alla.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 275 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorineen, keitetty, suolaton 1052g579kcal16.8g138.6g1.8g8.9g
Kananmuna kuoreton 1543g2201kcal192.9g4.6g158.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 140g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 98g868kcal0g0g98.2g0g
Tomaatti, aurinkokuivattu, öljyssä 421g957kcal21.3g73.8g59.2g24.4g
Gouda 30% (viipaleet) (X-tra), annos 15g210g757kcal48.4g0g63.1g0g
Sipuli (kuorittu)386g104kcal5g18.5g0.8g6.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7700g10932kcal568.8g471g762.4g79.8g
Valittu annoskoko3850g5466kcal284.4g235.5g381.2g39.9g
Annoskoko puolitettuna1925g2733kcal142.2g117.8g190.6g20g
Arvot/100g100g142kcal7.4g6.1g9.9g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=274675